AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, şerefli bir hayat süreceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, dertleri biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına tabir olunur.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak istediği herşeye ulaşabileceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınası görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işlerinin gerileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulur.

Kahve falında çok büyük fırtına görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, sıhhat ve moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak fırtınası görmek gelecekte yüzünün güleceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir