AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu kum görmek

Kahve falında turuncu kum görmek

Kahve falında turuncu kum görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, hataların telafi edileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, eşyaların yenileneceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu kum gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında turuncu kum görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu far sürmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının turuncu olduğunu görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu kabak görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu ördek görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek bir süre bu durumun devam edeceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu köpek görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu at görmek çok büyük atılımlar yapacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir