AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kum görmek

Kahve falında evin içinde kum görmek

Kahve falında evin içinde kum görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kendi işini açacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde kum gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında evin içinde kum görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumun içinde yürümek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde kum görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oda içinde kum görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının içinde kum görmek bol nimete kavuşulacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Kahve falında kumun içinde para bulmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumun içinde olmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir