AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş dikmek

Kahve falında kumaş dikmek

Kahve falında kumaş dikmek güzel işlere imza atacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sorunların günden güne azalacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumaş dikmek gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Kahve falında kumaş dikmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kumaş almak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dantelli kumaş görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine inanılır.

Kahve falında kumaş hediye almak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık kumaş görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında ipek kumaş satın almak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında döşemelik kumaş görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kumaş parçası görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir