AnaSayfa / Genel / Kahve falında döşemelik kumaş görmek

Kahve falında döşemelik kumaş görmek

Kahve falında döşemelik kumaş görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kafa dağıtacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında döşemelik kumaş gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında döşemelik kumaş görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye alamet eder.

Kahve falında döşeme taşı görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, yeni hobiler edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta yer döşemesi görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta döşeme görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap döşeme görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, heveslerinin de azalacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kumaşlar görmek kötü noktalara geleceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu kumaş görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında gri renk kumaş görmek işlerin açılacağına, böylece hayatından memnun olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir