AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş hediye almak

Kahve falında kumaş hediye almak

Kahve falında kumaş hediye almak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, beklediklerini duyacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kumaş hediye almak gördüyseniz:

  • Bir türlü sonuçlanamayan çıkmazda olan bir işinizle ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Kahve falında kumaş hediye almak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında hediye kumaş görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında kumaş yemek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kumaş almak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek üstün başarılar alacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret eder.

Kahve falında ipek kumaş satın almak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumaş sökmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir