AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek kumaş satın almak

Kahve falında ipek kumaş satın almak

Kahve falında ipek kumaş satın almak sıkıntılarının biteceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, borçların biteceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, ekmeğin kesileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında ipek kumaş satın almak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Kahve falında ipek kumaş satın almak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, konforunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipek kumaş almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipekli kumaş görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ipek kumaş görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek kumaş görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumaş satın almak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir