AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş parçası görmek

Kahve falında kumaş parçası görmek

Kahve falında kumaş parçası görmek durgun giden işlerin açılacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumaş parçası gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kumaş parçası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parça kumaş görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kumaş vermek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eteklik kumaş almak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kumaş kesmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumaş pantolon giymek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalettir.

Kahve falında ipek kumaş görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kumaş almak kimseye el açmadan yaşayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir