AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli kumaş görmek

Kahve falında dantelli kumaş görmek

Kahve falında dantelli kumaş görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işarettir.

Kahve falında dantelli kumaş gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Kahve falında dantel kumaş görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında dantelli kumaş görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında döşemelik kumaş görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kumaş kesmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu renk kumaş görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mor kumaş almak rızkının da genişleyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Kahve falında kumaş kesmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında siyah kumaş pantolon görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir