AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kumaş almak

Kahve falında beyaz kumaş almak

Kahve falında beyaz kumaş almak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş almak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon giymek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş almak geçim derdi yaşamayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı beyaz kumaş görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kumaş kesmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaşlar görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kumaş görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir