AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma yazı yazmak

Kahve falında kuma yazı yazmak

Kahve falında kuma yazı yazmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuma yazı yazmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları edinebilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Kahve falında kuma yazı yazmak sorunların bir bir çözüleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kuma isim yazmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuma uzanmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine kuma getirmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde kuma batmak geçim sıkıntısının olmayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuma çakılmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kuma görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir