AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine kuma getirmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına inanılır.

Kahve falında kuma getirmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine kuma getirmek mutluluğunun daim olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne kuma getirmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir