AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma çakılmak

Kahve falında kuma çakılmak

Kahve falında kuma çakılmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kendisini yıpratacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuma çakılmak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Kahve falında kuma çakılmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında suya çakılmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize çakılmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yere çakılmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa üstü çakılmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten yere çakılmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle yere çakılmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, gün sayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde kuma batmak karamsar ve umutsuz olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir