AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine kuma getirmek

Kahve falında eşine kuma getirmek

Kahve falında eşine kuma getirmek nifak sokanların cezalandırılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşine kuma getirmek gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında eşine kuma getirmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma getirmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne kuma getirmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine kuma getirmek büyük bir ikilemde kalacağına, de elinin bollaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir