AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kuma batmak

Kahve falında denizde kuma batmak

Kahve falında denizde kuma batmak yetkili bir göreve atanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde kuma batmak gördüyseniz:

  • Artan taleplere veya zamanınızı çalmaya çalışan kişilere sabırla yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında denizde kuma batmak işlerinde bereket olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde kuma gömülmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde dibe batmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde batmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle denize batmak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında denizin içine batmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kumuna batmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize batmak ve çıkmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir