AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma uzanmak

Kahve falında kuma uzanmak

Kahve falında kuma uzanmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuma uzanmak gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında kuma uzanmak kazanç kapılarının kapanacağına, elinin darda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine kuma getirmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kuma isim yazmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayakları kuma gömmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuma atlamak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına inanılır.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir