AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kuma görmek

Kahve falında hamile kuma görmek

Kahve falında hamile kuma görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulur.

Kahve falında hamile kuma gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında hamile kuma görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek varolan borçların ödeneceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kuma gitmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuma gelmesi görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne kuma geldiğini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuma saklanmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuma gittiğini görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir