AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma gelmesini görmek

Kahve falında kuma gelmesini görmek

Kahve falında kuma gelmesini görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, duygularının karşılık göreceğine, zahmetinin çoğalacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulur.

Kahve falında kuma gelmesini gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Kahve falında üzerine kuma getirmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kuma bulanmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, variyet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birini kuma gömmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma gömmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kuma tırmanmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuma olmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir