AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma yatmak

Kahve falında kuma yatmak

Kahve falında kuma yatmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, güzelliklerle dolacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kuma yatmak gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında kuma yatmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını kuma gömmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine kuma getirmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işarettir.

Kahve falında hamile kuma görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında kuma gömülmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kuma olduğunu görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne kuma getirmek hayırlı haberler duyacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir