AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kuma olarak görmek

Kahve falında kendini kuma olarak görmek

Kahve falında kendini kuma olarak görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kuma olarak gördüyseniz:

  • Geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında eşine kuma getirmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek büyük mutluluklar yaşayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Kahve falında kuma tırmanmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek işlerin yoluna sokulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulur.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma isim yazmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir