AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma düşmek

Kahve falında kuma düşmek

Kahve falında kuma düşmek hayallerinin söneceğine, ferahlık veren sözler duymaya, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuma düşmek gördüyseniz:

  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kuma düşmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuma saplanmak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret eder.

Kahve falında kuma gömülmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuma oturmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşine kuma getirmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına yorulur.

Kahve falında kuma basmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne kuma görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir