AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma basmak

Kahve falında kuma basmak

Kahve falında kuma basmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında kuma basmak gördüyseniz:

  • Her an hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kuma basmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında kuma bulanmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında hamile kuma görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuma çakılmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine kuma getirmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek anne babanın birbirine düşeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir