AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kuma gömmek

Kahve falında kendini kuma gömmek

Kahve falında kendini kuma gömmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini kuma gömmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakları kuma gömmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma gömmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işarettir.

Kahve falında birini kuma gömmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kuma gömmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını kuma gömmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuma gelmesi görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuma isim yazmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, elini haramdan uzak tutacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir