AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma görmek

Kahve falında kuma görmek

Kahve falında kuma görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Kahve falında kuma gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıradışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında ayaklarını kuma görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuma saplanmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuma bulanmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kuma batmak kazancın yetmez olacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne kuma görmek işlerin toparlanacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne kuma getirmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, işinde ustalaşacağına işarettir.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir