AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma olmak

Kahve falında kuma olmak

Kahve falında kuma olmak yükseleceğine, atılım yapacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuma olmak gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kuma gitmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kuma düşmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kuma almak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını kuma gömmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında üzerine kuma getirmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, deşarj olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kuma gömmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuma battığını görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında kuma saklanmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rızkın çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir