AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma battığını görmek

Kahve falında kuma battığını görmek

Kahve falında kuma battığını görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, yeni işlere atılacağına, elindeki malların gideceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuma battığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kuma battığını görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kuma gömülmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret eder.

Kahve falında birine kuma gitmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, malında azalmaya alamet eder.

Kahve falında kuma düşmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını kuma gömmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Kahve falında kuma uzanmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuma saklanmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında kuma yatmak hasretin biteceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir