AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma saklanmak

Kahve falında kuma saklanmak

Kahve falında kuma saklanmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuma saklanmak gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında kuma saklanmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kuma gömmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kuma getirmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde kuma gömülmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuma basmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına yorulur.

Kahve falında kendini kuma olarak görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında kuma gelmesini görmek kısmet alacağına, rızkının azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir