AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine kuma getirmek

Kahve falında üzerine kuma getirmek

Kahve falında üzerine kuma getirmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, işlerinde başarılı olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine kuma getirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne kuma getirmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayatın düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, huzurunu yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üzerine kuma getirmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşine kuma getirmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir