AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kuma gömmek

Kahve falında ayağını kuma gömmek

Kahve falında ayağını kuma gömmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bolluğun sürekli olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağını kuma gömmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında ayağını kuma gömmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları kuma gömmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında birini kuma gömmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kuma gömmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kuma gömmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kuma görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayatını ailesine adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir