AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma almak

Kahve falında kuma almak

Kahve falında kuma almak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, başarıları ile tanınacağına, hayırlı işler yapacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, akıl vereceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuma almak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuma atlamak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma saplanmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kuma düşmek karşılıksız bırakmayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kuma gömmek fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya tabir olunur.

Kahve falında kuma getirmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kuma bulanmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir