AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma gitmek

Kahve falında kuma gitmek

Kahve falında kuma gitmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, bunun için her gün şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında kuma gitmek gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında kuma gitmek yeni şeyler keşfedeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kuma gitmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine kuma getirmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında kuma basmak maddi olarak zayıflayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuma almak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kuma gömmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, tatsızlıkların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma bulanmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir