AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma gömülmek

Kahve falında kuma gömülmek

Kahve falında kuma gömülmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuma gömülmek gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında denizde kuma gömülmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında kuma gömülmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında eşine kuma getirmek işlerinin iyi gideceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuma saklanmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kuma oturmak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuma battığını görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarını kuma görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir