AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kuma gömülmek

Kahve falında denizde kuma gömülmek

Kahve falında denizde kuma gömülmek maddi olanaklarının artacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, zorluklarının biteceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kuma gömülmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Kahve falında denizde kuma gömülmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kuma gömülmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kuma batmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Kahve falında denize gömülmek nefsine uyacağına, hasta ise iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumuna gömülmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında kuma isim yazmak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işarettir.

Kahve falında kuma uzanmak imkânsızlıklarının biteceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir