AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını kuma görmek

Kahve falında ayaklarını kuma görmek

Kahve falında ayaklarını kuma görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, sevilen bir dostun geleceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarını kuma gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Kahve falında ayaklarını kuma görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarını kuma gömmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakları kuma gömmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını kuma gömmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek hayırlı haberler alacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine kuma getirmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne kuma görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma tırmanmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir