AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma oturmak

Kahve falında kuma oturmak

Kahve falında kuma oturmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, yılmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kuma oturmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir para veya haberdeki gecikme rahatsızlık verebilir.

Kahve falında kuma oturmak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya delalettir.

Kahve falında kuma gelmesini görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşine kuma getirmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine kuma getirmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında kuma getirmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuma gittiğini görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yanlış seçimler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir