AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma dövmek

Kahve falında kuma dövmek

Kahve falında kuma dövmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına işarettir.

Kahve falında kuma dövmek gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında kuma dövmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuma getirmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kuma gitmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuma olduğunu görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne kuma görmek dertlerin son bulacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuma almak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalettir.

Kahve falında denizde kuma batmak yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir