AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma getirmek

Kahve falında kuma getirmek

Kahve falında kuma getirmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuma getirmek gördüyseniz:

  • Çekiciliğiniz ile yeni şartlara adaptasyon konusundaki yeteneğiniz de, çok güçlü bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kuma getirmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında üstüne kuma getirmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında eşine kuma getirmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek maddi gücünün eksileceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek mutlu olacağınıza, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir