AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ortalığın karışacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda düzelme olabilir.

Kahve falında eşinin kuma getirdiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin üzerine kuma getirmek iyi bir zanaatkar olunacağına, büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, büyük bir sorun oluşacağına inanılır.

Kahve falında eşine kuma getirmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazancın devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının kuma getirdiğini görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuma getirmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne kuma getirmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir