AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuma olduğunu görmek

Kahve falında kuma olduğunu görmek

Kahve falında kuma olduğunu görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, parasının ve canın güvende olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, aradaki buzları eriteceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına inanılır.

Kahve falında kuma olduğunu gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararları veya yaptığınız bir seçimi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında kuma battığını görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuma tırmanmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Kahve falında eşine kuma getirmek kişinin elindekilerinden de olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuma olduğunu görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kuma uzanmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuma basmak üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kuma olarak görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuma atlamak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir