AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kuma görmek

Kahve falında üstüne kuma görmek

Kahve falında üstüne kuma görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, fakirlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında üstüne kuma gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında üstüne kuma getirmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne kuma görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne kuma geldiğini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında üstüne kuma gelmesini görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, iş hayatında zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine kuma getirmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuma bulanmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir