AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kuma gitmek

Kahve falında birine kuma gitmek

Kahve falında birine kuma gitmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kuma gitmek gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın, gerekli olacaklar.

Kahve falında birine kuma gitmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında kuma gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuma saplanmak yaşam standartlarını yükselteceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kuma yazı yazmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuma gelmesi görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında kuma bulanmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kuma gömülmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuma battığını görmek takdir edileceği işler yapacağına, çalıştığına değeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir