AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kumu kazmak

Kahve falında deniz kumu kazmak

Kahve falında deniz kumu kazmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, makamının sarsılmayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kumu kazmak gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Kahve falında deniz kumu kazmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kum kazmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumu kazmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden kum almak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı deniz kumu görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Kahve falında deniz kumuyla oynamak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kazancının da eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizi kumlu görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kumunda yürümek kulluk derecesinin artmasına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir