AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan balık çıkarmak

Kahve falında kumdan balık çıkarmak

Kahve falında kumdan balık çıkarmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yükünün azalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Kahve falında kumdan balık çıkarmak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumdan para çıkarmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalettir.

Kahve falında denizden kum çıkarmak hileli bir işle karşılaşılacağına, doktordan doktora koşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında kum çıkarmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Kahve falında topraktan balık çıkarmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir