AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum kazımak

Kahve falında kum kazımak

Kahve falında kum kazımak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorununu kolayca çözeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kum kazımak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Kahve falında kum kazımak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazımak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında saçı kazımak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını kazıdığını görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kazımak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında tavan kazımak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya delalettir.

Kahve falında tencere dibini kazımak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kar kazımak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir