AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar kazımak

Kahve falında kar kazımak

Kahve falında kar kazımak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, makam sahibi olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kar kazımak gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Kahve falında kar kazımak yaşamını kolaylaştıracağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında boya kazımak ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında duvarı kazımak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının saçını kazımak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına yorulur.

Kahve falında saçları kazımak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yer kazımak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kazı kazan kazımak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri kazımak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir