AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere dibini kazımak

Kahve falında tencere dibini kazımak

Kahve falında tencere dibini kazımak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere dibini kazımak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tencere dibini kazımak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçını kazımak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer kazımak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, iş güç sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında mezarı kazımak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kum kazımak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri kazımak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet eder.

Kahve falında kazı kazan kazımak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kazımak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir