AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum fırtınası görmek

Kahve falında kum fırtınası görmek

Kahve falında kum fırtınası görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, iyileşeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum fırtınası gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum fırtınası görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kazancının çok düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında fırtına görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtına sel görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında fırtına bulutu görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir