AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak maddi yükümlülüklerin artacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işaret eder.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtınalı dalgalı deniz görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında deniz fırtına görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz ve fırtına görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fırtınalı denizde yüzmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kendisine uğur getireceğine alamet eder.

Kahve falında denizde fırtına olduğunu görmek kişinin afiyette kalacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir