AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına bulutu görmek

Kahve falında fırtına bulutu görmek

Kahve falında fırtına bulutu görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtına bulutu gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında fırtına bulutu görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işarettir.

Kahve falında yağmur fırtına görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına inanılır.

Kahve falında fırtına ve sel görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kar ve fırtına görmek elinin bollaşacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak amaçlarına ulaşacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırtınalı yağmur görmek sevgi göreceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde fırtına olduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında kar fırtınası görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir