AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına sel görmek

Kahve falında fırtına sel görmek

Kahve falında fırtına sel görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, mal kaybına uğrayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırtına sel gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya işleri halletme biçiminizde fark yaratabilecek mücadeleci bir ortam söz konusu olabilir.

Kahve falında fırtına ve sel görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sel fırtına görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında fırtına sel görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel ve fırtına görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasının içinde kalmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında fırtınanın yaklaştığını görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, işlerin düze çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında fırtınada görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir